• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • page_banner

Причината зошто металната декоративна мрежа е популарна.

Металот е дизајнерски елемент со силно чувство за дизајн. Формулата за боја им дава на луѓето чувство на сјај, што го прави целокупниот стил внатре и на отворено смел, нов и авангарден.

Тоа прави целокупниот ефект да изгледа како да се објавува и тешко да се контролира, но всушност е благороден и елегантен, давајќи им на луѓето добра текстура и висока смисла.

Бојата на металот е генерално многу убава, со силно чувство за дизајн. Изборот на стакло и метални материјали може да додаде чувство за дизајн и стил во домашниот простор.

Вградените метални украсни линии на ѕидот и горниот дел имаат силна текстура, јасни линии и уредни слоеви, кои носат различно визуелно влијание на луѓето.

The reason why metal decorative mesh is popular.
The reason why metal decorative mesh is popular. (2)

Декоративната метална мрежа е широко употребувана во фасади, прегради, висечки тавани, сончаници, балкони и ходници, ролетни, скали итн.

1. Фасада: проектот за надворешна декорација е одлична изведба на карактеристиките и функциите на мрежата за метална декорација. Примената на декоративната метална мрежа во надворешната декорација на зградите предизвика бесконечен одзив и го привлече вниманието на луѓето.

2. Таван: постојат методи за висење на авион и лак, особено моделирање: декоративната метална мрежа е визуелно транспарентна, отворена, заштедува простор, едноставна и удобна инсталација. Има повеќе функции за примена и декорација од другите материјали и е повеќе во согласност со потребите за заштита на животната средина и заштита од пожари. Тие ги исполнуваат барањата на таванот.

3. Ѕид, интервал: украсна метална мрежа како ѕид, интервал. Различни стапки на отворање и различни структури на декоративни мрежи ќе донесат различни ефекти во градежниот простор. Од различни перспективи, функциите за пренос на светлина и заштита на металните мрежи се исто така различни. Без разлика дали е класичен или модерен, може да се претстави совршено. Не зафаќа простор и нема да ве натера да ја почувствувате бариерата и депресијата на просторот.

4. Заштитна ограда, заштита на мостот: оваа мрежа е рамна, консолидирана, еластична, отпорна на удари, не се деформира, сопствените карактеристики не кријат нечистотија и лесно се перат. Висококвалитетните суровини ја обезбедуваат неговата издржливост и светла како нова, која не само што ги задоволува барањата за безбедност, туку има и визуелни карактеристики.

The reason why metal decorative mesh is popular. (3)
The reason why metal decorative mesh is popular. (1)
The reason why metal decorative mesh is popular. (4)

Време на објавување: 15-10-2021 година